måndag 14 december 2009

kallt

Borde lära Ted att sova inne dagtid. Men vet inte riktigt hur det ska gå till. Han borde egentligen sova i vår säng eftersom annars kan ju V inte leka. Men hur ska man få honom att somna? Och hur ska man få V att låta honom somna i lugn och ro? Nå idag sov han nog ute fast det var -15. Och bra gick det. Han var bra påbyltad. V har lekt med grannflickan hela dagen.

Vi mammor passade på att fara på lite julshoppning mot kvällen. fick lite till inhandlat. Snart börjar det vara fixat med andra ord.

Tomas Ledin biljetter kom ut till försäljning idag. Han har keikka här i april. Kan inte tänka så långt. Hur ska jag kunna veta om jag då vill gå redan nu?

Nu ska jag stryka Vilgots julfestkläder. imorn är det dags för första klubbjulfesten! :) Hade bjudit med moffa och Anne men nu när mommo är sjukskriven så vägrar V gå utan henne. Få se om vi går alla eller om moffa kanske stannar hemma med Ted.

1 kommentar:

malinjohanna sa...

Hej! Med en trasa/filt över öppningen till vagnen ökar man temperaturen i vagnen med flera grader, men det vet du säkert redan, du har ju varit med förr...