onsdag 26 november 2008

Dagarna flyger fram. V har varit två dagar på dagis. De övar flitigt inför julfesten den 10 december. Ska bli spännande att gå på hans först julfest där han dessutom ska uppträda. :) Tanterna säger att han är så reipas så. Skönt att det inte längre är svårt att få dit honom. Nu blir det att städa och fixa huset i skick inför lilla jul.

Ted har varit väldigt orolig på nätterna den senaste tiden och haft mycket luft i magen. Hittade en ny brödfavorit i samband med hans födelse och nu börjar jag misstänka att den kan vara en bov för hans magknip. Lagade egen mysli idag så ska försöka stå över brödet nu några dagar och se om det hjälper. Men amningen lär nog inte bli lika långvarig som med Vilgot om det fortsätter så här. Snart kan jag inte äta nåt. Det som jag saknar mest nu just är färska grönsaker, mandariner och andra citrusfrukter och CHOKLAD! dessutom så här inför julen när man inte ser annat än choklad i butikerna.

Var till frissan idag med V. Lika jobbigt som vanligt. Dessutom var det inte vår vanliga frissa så det blev nästan pannkaka av hela frissabesöket. Men nu är han lite kortare igen i håret och det får duga!

Snart är det äntligen dags för veckan avsnitt av Greys anatomy. Jippii...

Inga kommentarer: