fredag 8 maj 2009

snabba ryck

V blev bara sämre så igår em for vi till hvc där vi fick remiss till akuten. DÄr tillbringades kvällen med att försöka få i honom osmosal (näring, salt och vatten). Effter 3 dl insåg de att det går för långsamt så de satte slang genom näsan till magen och började ge den vägen. Blodproverna visade också på uttorknng och brist på bl.a natrium. Halv 1 på natten fick han fara hem men slangen blev kvar ännu. Tur... För idag visade han inga tecken på att bli bättre så det blev barnpoli över dagen. sammanlagt fick han 1,1 liter osmosal på ett dygn. Nu är han äntligen bättre. HAr t.om orkat leka lite och bad just självmant om kvällsmat. Men tufft har det varit. Så här dålig var han inte ens då han var baby och vi var intagna för samma sak.

Ted är åtm. bra nu. Bara mannen tillfrisknar nu så ska vi hoppas att vi får hållas friska.

3 kommentarer:

Jemayá sa...

Stackars er, jag tycker att ni verkligen haft en massa sjukdomar - och allvarligt har det dessutom blivit. Barnen måtte få stålmotståndskraft och är hoppeligen friska som nötkärnor sedan som vuxna!! hoppas alla snabbt nu blir friska!

Anonym sa...

voi stakin... skönt om han blir bättre nu iaf. Krya på er! kram johanna

Anonym sa...

Usch va hemskt, ni har nog verkligt haft mycket allt möjligt den senaste tiden. Hoppas ni alla kryar på er nu och kan börja njuta av våren och sommaren!

Trollmamman