söndag 23 augusti 2009



grannen med ett lass med barn. :)
fredagens klubb gick riktigt bra. lite lessen hemma men inte mera där. Han sa själv att han haft jätteroligt. :) Nästa vecka blir det 3 timmar per gång. Få se då om han märker av att det blir längre.




På fredag kväll var mannen och jag på kräftskiva/ 30 års kalas. Det var riktigt skoj och vi klarade av att sitta ute hela kvällen. Mörkt blev det men det finns ju ljus och lyktor. Igår blev lite av slappardag. Idag kom famo på besök och även moffa dök upp för lite mat. Vilgot ville fara med till pörtom så det blir att hämta honom imorgon.




Dom somnar så bra själva båda två nu på kvällarna. Ted vill nog helst att man sitter bredvid hans säng men brukar smyga iväg lite ibland. kanske han snart vänjer sig...


Vilgot har helt plötsligt fäst sig vid sin gosekatt som han ligger och myser med då han somnar. Han har tidigare inte alls brytt sig om nåt gosedjur. Han ropade t.om inatt då han inte hittade den. Annars har han nog sovit mer eller mindre i ett sträck nu. Oftast närmare 12h. Ted vaknar nog till ännu flera gånger per natt men tutten hjälper och senare även att få sova mellan mamma och pappa.




Vilgot väntar med spänning på villa-avslutningen och alla raketer. Hoppas bara vi får va friska. Har ju en tendens att bli sjuka till speciella helger här i huset.


Katternas barnsäkra viloplats.

Inga kommentarer: