måndag 13 september 2010

luriga minnen

var helt säker på att T sku va större nu på hans två års kontroll än vad V var i samma ålder. Ted känns längre. Men antagligen är minnena suddiga eftersom Ted kom till jorden strax efter Vilgot fyllt 2. Idag på rg visade det sig att T nog växer helt bra och enligt sin egen kurva men han är faktist både lättare och kortare än vad V var. Teds strategiska mått nu just är 11,6 kg och 86 cm lång. V hade 13 kg och 88 lång.
Annars tyckte rg-damen att han var så duktig såå. :)

Hade tänkt komma igång med jumpan idag igen efter en liten paus utan kort. Men det får bli en annan dag. Det är lite knepigt att hitta en tid som passar både syrran och mig. Ska nämligen hya hennes kort ett par månader och vi måste båda va på plats då bytet görs. Kanske det lyckas på onsdag då vi planerat in nästa försök.

Har ju hela tiden haft som mål att va i toptrim till FESTEN. Men det tycks nog inte hända. Den lilla djävulen som sitter på min vänstra axel sköter sitt jobb väldigt bra! Allti kan man ju drömma om att det sker nåt mirakel innan slutet av oktober.
:)

1 kommentar:

Anna sa...

Jag börjar hoppeligen (måste bli!) i skick snart, och då du, då ska det minsann gympas! Inga små djävular här, bara gympande små och smala änglar :) Beach 2011, here we come! Och FESTEN såklar!