torsdag 8 juli 2010

resan




Hemma igen efter en fin resa. barnen har haft roligt och lekt och hållit igång från morgon till kväll. På tisdag när vi kom fram gick vi till stranden några timmar. Vattnet var ganska kallt men det brydde sig dom små inte om. :) Sedan blev det lite lek i på områdets lekplats. På kvällen var det nöjda semesterfirare som somnade tidigt. Mammorna blev uppe lite längre och njöt av solnedgången och lite cider.




På morgonen hade vädret ändrats till det sämre och vi beslöt oss för att gå in till badanläggningen. Juku parken får vänta till nästa gång. Men roligt hade de inomhus i bassängen och rutschkanan också. Sedan gick vi och träffade tomten som var på semester där före vi for iväg hemåt. Vi stannade utanför kokkola i Kälviä och besökte smådjursparken. Där fanns allt från små söta kattungar, hundvalpar och kaniner till grisar och Vilgots favoriot korpen. De lekte också länge bland de gamla traktorerna där. Rekommenderas varmt.



Sedan var det trötta barn vi körde hem. ännu idag har vi varit slöa och sega. Jag har blivit lite förkyld och V hade faktist lite feber idag och verkade bli täppt i näsan. Så få se... hoppas bara vi är i skick till bröllopet.


1 kommentar:

Anonym sa...

Låter som om ni hade en härlig o aktiv minisemester. Vi ses till bröllopet! /Bodil