torsdag 21 oktober 2010

dag 1

Första höstlovsdagen börjar vara förbi. Den började alltför tidigt när V redan 6.03 var redo för nya äventyr. Fick honom att dra sig en stund men när han gnällt tillräckligt för att lyckas väcka ted var det bara att stiga upp. Sen avverkade Ted och jag en butiksresa före vi var ute en stund. Sen anlände lite hjälptrupper så nu är alla fönster tvättade i hela huset. Har också vädrat gardiner och bytt lite här och där.
Lagade ugnsfilé i ugnen i flera timmar med potatis, lök, paprika och morötter. Det blev riktigt mumsigt. :)
Sen drog jag iväg på ett nytt butiksvarv. var ute efter partykläder åt mig själv, gardiner och korgar. hittade endast korgar samt festkläder åt killarna. På rea dessutom. :) konstigt att man alltid kommer hem med barnkläder när man behöver själv.
Sen blev det popcorn och chips för killarna framför tv:n. V sover ren sött och T somnar säkert vilken sekund som helst. Då slänger sig denna mamma i soffan med en film.
Imorn väntar storstädningen!

1 kommentar:

Anna sa...

Hej vännen!
Kul att sitta här i Cali och läsa din blogg :) vi får surfa helt gratis, men kontakten är det lite si så där med. Här är jättemysigt och supertrevliga människor. Tjohoo, nu är vi här!,


Skriv många nya inlägg, här har du en trogen läsare!

Många kramar, Anna