onsdag 22 juni 2011

midsommar

kallt och blåsigt som det brukar vara ska det väl bli i år också. Men nytt för iår är att vi inte är på villan utan hemma. Anne, Mårten, mamma, pappa och May kommer hit. det blir god mat, lekar och säkert lite gott att dricka till.






Ted genomgår någon jobbig fas nu just med mycket vredesutbrott och skrik och matvägran emellanåt. Tyvärr är det storebror som oftast får ta emot hans utbrott innan vi hinner mellan. Idag ville Ted träffa famo och vi tog tillfället i akt att få dra andan över natten och få rå om storebror lite. Men när det blev sovdags så grät sig Vilgot till sömns för att han inte också var hos famo. Så snälla famo ställer upp igen imorn och då för vi dit V för en natt till. Jag får väl passa på att städa och baka inför midsommar då.






Hade helt glömt bort hur dessa 2,5 - 3 åringar kan vara. Nu när vi funderade efter så kom vi fram till att V också hade en sån här period. Så nu gäller det bara att orka, ha tålamod och vänta ut det. Jag hoppas att vi snart har vår solstråle tillbaka igen.






1 kommentar:

Seralias Stuga sa...

Trevlig midsommar till er alla!

Mona