tisdag 21 juni 2011

min älskade son


Ted och mannen är och hämtar ved.

Jag och stora V fick en förmiddag tillsammans. Men jag märker hur han har plötsligt blivit så stor. här är lite hurudan han är just nu.

Han gillar att vara hemma med oss. Han vill inte ränna runt i butiker eller helst inte hos gäster heller. Han har några kära kompisar som han gärna leker med. Han har ett otroligt minne, han är intresserad av fåglar, fiskar och djur. Han kan massor om ishockey, olika lag både i Fm-ligan och NHL. Han kan massor med gubbar och var de spelar. Han tar det gärna lugnt och läser böcker eller bygger med lego. Han gillar att klippa ut bilder och ordna dem på olika sätt. han kan leka långa stunder för sig själv men behöver mycket närhet. Han äter ganska bra för tillfället, men har svårt att sitta stilla på en stol. Han kopplar av framför tv:n där allt från mumin till bakugan går hem.
Han har börjat intressera sig lite för bokstäver men vill inte rita. Han vill gärna spela fotboll ute men orkar inte långa stunder. Han är inte alls lika fysisk och "sportig" som han var förr. Han har tappat intresset för att cykla och därför sitter stödhjulen på ännu. Han är snäll mot sin lillebror men vet precis hur han ska reta upp honom. Han vågar inte ge tillbaka när Ted börjar bråka så han "förlorar" oftast.

Man kan föra långa, ordentliga diskussioner med honom. Han är en riktig funderare och har djupa frågor ibland. Han är otroligt lojal mot de som står honom nära. Andra har han svårt att "bry" sig om. Han tycker dagis är okej men skulle nog hellre vara hemma. Han älskar att umgås med mommo, moffa och famo. Han trivs bra borta över natten ibland men tycker alltid det är skönt att komma hem igen.


finns hur mycket som helst att skriva om honom. Det här får räcka just nu! :)

1 kommentar:

Anonym sa...

stämmer allt du skrev.mommo.