torsdag 29 december 2011

årskrönika del II


I maj blev Lina konfirmerad och vi tog den första dagsutflykten till villan. Det blev både mete på bryggan och en båttur. Barnen njöt och längtade till sommaren.




Vårens stora nöje var att gå i skogen, springa längs alla stigar, titta på myror, växter och andra småkryp. Sedan gick vi till bron och kastade sten. Speciellt Ted ville gå flera gånger om dagen.

I juni var vi en del vid villan med mommo och moffa. Vilgot stod i timtal på bryggan och metade. han blev allt duktigare på att sköta det själv. Fiskarna sparades i en hink och om de var stora blev det fisk i folie till mat. De åt abborre i massor under sommaren.


I juni blev Ted grönhårig när han besökte frissan och Vilgot fyllde 5.
vi firade vår 6 bröllopsdag och dagen efter firades mammas och pappas 40 bröllopsdag.

Midsommar firades hos oss med god mat och skattjakter och annat roligt.

Sommaren fortsatte med sitt strålande väder och vi bestämde oss för att investera i en simbassäng. ungarna stortrivdes och grannarna bodde hos oss. :)


Vi hann också med lite terass-besök i stan samt Wasalandia.

Vilgot lärde sig cykla utan stödhjul och Ted började äntligen gilla att cykla med stödhjul.

I juli var jag med bl.a. Lina på en regning festival. Men kul var det!

Och efter det for vi iväg på en liten semesterresa till släkt i Pernå, vänner i Hesa och givetvis djuren på Högholmen.Ted var exalterad då han fick åka både Ingmars taxi, lokaltåg och spårvagn! :)


Heureka hade dino-utställning som var både lite skrämmande och fascinerande.
 I slutet av juli njöt vi ännu av sommaren vid villan. Det blev mycket lek i vattnet och fortsättningsvis mycket fiskande. :)

to be continued...

Inga kommentarer: