onsdag 9 februari 2011

sjukdom del 5.8

Jaha, igen är det dags. Ted var gråtig halva natten tills jag gav honom panadol. Förde honom till dagis eftersom han inte visade några symptom imorse. Men där lär han ha varit seg och hemma mätte vi feber och den var 38,3. Han klagade också på örat så vi for iväg till hvc. Läkaren var lite tveksam eftersom örat inte var rött men mellanörat (?) inte var normalt. Han sa att det kan finnas var där. Han menade också att Ted ändå kan få rött öra snabbt om det så vill sig. Ville inte ta emot nån medicin utan vi får åka tillbaka om det blir värre. Nu fick han panadol till natten och så får vi se.

Vi har inte haft pojkarna på dagis en hel vecka ännu efter jul. Nån av dem har haft nånting varje vecka. Sjukt efter en frisk höst med typ 1 dag hemma från dagis. Hoppas verkligen att det vänder nu. Can´t take this no more.

Hoppas också att de är friska till helgen så vi kan lämna dem åt mommo. Vi ska få åka på fest till Kaskö. Det är en kombinerad bröllops-30-års-och en massa andra orsakers-fest! Ska bli skoj! Bara barnen är friska...

Inga kommentarer: