fredag 6 maj 2011

it´s over

när vi anlände till Mehiläinen blev väl omhändertagna av personalen. V fick lite lugnande som inte gav nån synbar effekt. Han lekte på i lekhörnan medan vi väntade på att operationssalen skulle bli ledig. Sedan var det dags för anestesiläkaren att sätta kanyl och söva honom. Men där tog vår tur slut. De lyckades inte i någondera hand och både V och jag var ganska olyckliga. Till slut fick de söva honom med ansiktsmasken och sedan la de kanylen i hans fot. Jag fick vänta utanför i 20 minuter men sedan var det klart. V vaknade genast och var väldigt orolig och "borta". Men till slut lugnade han ner sig och kunde vila lite. kl. 13 slapp vi hem efter att både saft och glass smakat bra för V.

Hemma har han varit ganska lugn men ändå pigg. Han undviker att prata för det känns inte bra och låter väldigt grötigt. nu ska vi hoppas att han blir bättre imorn och kan börja äta igen.

Dagen har varit tung och jag ser fram emot att få gå och lägga mig snart.

Till slut ett stort tack till alla som visat sin omtanke på ett eller annat sätt idag. Speciellt till Gudmödrarna som båda gav en liten "krya på dig" present som gladde V. Dessutom kom bästisen nu på kvällen med ett kort och en Blixten-tidning. Vilka underbara människor vi har runt om oss!

2 kommentarer:

Anonym sa...

bara mommo och moffa som inte hunnit och hälsa på,men vi tar det en annan dag när linas fest är över.puss och kram till vilgot.

maria sa...

skönt att allt gick bra!