måndag 20 april 2009

floating

Här flyter livet på som vanligt. Ted är jätteförkyld, sover knappt alls på nätterna. Jag är likaså förkyld och får heller inte sova eftersom Ted inte sover. V är ännu frisk, få se hur länge det håller i sig. Antagligen blir han sjuk till fredag då det är fotografering på parkdagis... Ska å ta syskonfoto också då. :)

Men vi har fått en hel del gjort idag iaf. Vi började dagen med att gå till butiken och köpa lite bakingrdenser. Sedan var det dags att baka medan Ted sov ute. Vi bakade gl.fria baguetter och en bärpaj. Till lunch blev det ugnskorv och mos med nybakat bröd. mums. Ted tog i och sov nästan 3 timmar så den var långt över 12 när han vakna. När sen V skulle och sova var han ju på bästa lekhumör. Sluta med att V inte somna. Istället gick vi till grannarna på kaffe och tog med pajen. Där lekte de först inne och sedan ute själva. De var hela tiden på bakgården där vi kunde se dem. Härligt att de klara det. :)

Sen blev det en sväng till lekparken när Ted somna igen. Hem och laga mat och sedan for jag på körövning. Nu somna just V utmattad och Ted ligger i sn säng och har också nära till att somna. Hoppas på en bättre natt inatt.

Så vad säger ni?! Har jag inte haft en spännande dag! ;)

Inga kommentarer: