lördag 7 januari 2012

skorpionen

Syrran hade hittat nån sida med horoskop. Var en tid i mitt liv mycket fascinerad av att läsa horoskop och tyda saker och ting via stjärntecken. Så nu kunde jag ju inte låta bli att gå och läsa. Men det var nästan skrämmande.
Här kommer några plock;


SKORPIONEN 24 oktober – 22 november


Vem vet bättre hur man lever livet? Vem visar en sådan intensiv passion och ett sådant starkt ha-begär? Skorpionens bett är inte alltid dödande, det gör dig bara hungrig på så mycket mer!
Kvinnan i Skorpionen är farligt sexig, mystisk, magnetisk och maktgalen. Hon kontrollerar och konspirerar men kompromissar aldrig!
Säger: JAG GLÖMMER ALDRIG, HÄMNDEN ÄR LJUV!


Skorpionen är en av de oförsonliga motsatsernas människotyp; löjligt småsnål men samtidigt överdådigt slösande och benägen för lyx; fascinerande men också skräckinjagande; trofast och pålöitlig ibland men lika ofta lömsk, lidelsefullt avundsjuk och bedräglig!
Viljan är glashård, fast och ståndaktig. Till karaktären är hon lättsårad, stridslysten, råbarkad, människoskygg, förtegen och trotsig. Hon omger sig alltid med hemlighetsfullhet, är lidelsefull och vill obetingat driva igenom sin personlighet. Hon är en driftmänniska med krafter på djupet, kretsande kring död och återuppståndelse. Den negativa Skorpiontypen är lättretad och oerhört långsint och hämndlysten, glömmer aldrig en oförrätt, är misstrogen mot alla, kompromisslös, svartsjuk till vanvettets gräns, en aggressiv skurk, inpiskat slug, hård och hämningslös.
Historiens största helgon och förbrytare har ofta varit Skorpioner. En Skorpion ger aldrig vika, låter sig aldrig övertalas och kan gå över lik!



Hon har en sällsynt stor utstrålning som dock sällan är inriktad på något gott, hon kan förleda sin omgivning till dom grövsta brott. Hon är en ”intressant” människa, en ormtjusarnatur, ofta oemotståndlig som frestaren i Paradiset och oförbrännelig som sin symbol fågel Fenix som förbränner sig själv men återföds ur sin egen aska


Här kan du läsa mera om skorpionen eller ditt eget tecken! 


Visst finns det säkert en del som passar in men så dramatisk är jag väl ändå inte?! 



Inga kommentarer: