onsdag 4 juni 2008

semester

Äntligen var det dags för den blomstertid nu kommer. Har haft några dagar ledigt och har redan kopplat bort skolvärlden helt. Nu blir det att koncentrera sig på Vilgot, gården och hemmet. Finns mycket som borde göras. De närmaste veckorna är det fullt upp med annat program. Flera kalas, konfirmation, rådgivning både för vilgot och mig... Får verkligen hoppas att vädret håller i sig nästa vecka då vi ska ha abnrkalas och "släktkalas". Skönare att få vara ute...

Magen har vuxit igen och sammandragningarna har minskat sen jag blev ledig. Foglossningen är okej så länge jag inte tar i för mycket under en dag.

Vilgot växlar mellan att vara superduktig i allt och att trotsa. Tydligen är 2 års trotsen här. Men blir den inte värre än så här så går det nog. Dessutom sover han bra på nätterna så får ganska bra med sömn själv.

Idag blir det en tur till Pörtom på em. Borde våga mig iväg med Vilgot till frissan nån dag också. Han blev senast klippt den 2 maj och nu är det superlångt igen. Måste få det gjort före konfirmationen.

Inga kommentarer: