lördag 12 juli 2008

lyckad resa

Resan ner gick riktigt bra. Vi stannade bara en gång men V orka bra ändå. Han sov nästan 2 timmar så det gjorde det ju lättare. Väl framme blev det genast full fart. Vilgot hitta så mycket nya saker att leka med och kusinerna var ivriga så vi fick bara sitta och slappa. Bland favoriterna fanns en sparkcykel, en radiostyrd bil och ett muminhus. Efter maten bestämde vi oss ändå för en tur till Ikea. Ett hyllsysytem till ena skrubben inhandlades så nu har vi äntligen nånstans att sätta babykläderna.


På torsdag var det dags för högholmen. Vi trivdes alla där men speciellt lillemannen. Tänk att få se lejon, tigrar, ormar, björnar, sälar, fåglar osv helt livs levnade. Tyvärr blev det inte foftat så mycket. Hade fullt upp att njuta av allt med Vilgot. nästan 4 timmar gick åt där före Vilgot blev för trött för att fortsätta (mammas ben, höft och rygg också). Gick nog annars bra men sammandragningarna öka nog under dagen...


På kvällen tog mannen och jag ännu en tur till Östra centrum. Där inhandlades en höstdräkt, reima, för 40 euro( 40 % rea), ett par shorts och en t-tröja åt gravida mamman.


På fredagn hade V och jag en lugnare hemmadag hos kusinerna medan mannen tillbringa dagen vid Olympiastadion. En fortfarande helt salig och lycklig man var mer än nöjd med Springsteen konserten. Den var bättre än -03. Synd att man inte fick se den. Hade ju nog en ståbiljett som vi sålde vidare. skulle säkert ha fått tag i en sittplats biljett men det blev så här den här gången.


Imorse starat vi hemåt igen och den resan gick ännu bättre. Inte nåt gnäll på hela resan fast vi bara stanna en gång nu också. Men allt resande och lekande har nog slitit på oss alla. Vilgot sover ren och vi vuxna är nog inte långt ifrån sovfärdiga vi heller. Imorn blir det att reda upp hemma och ta det lugnt. Kanske man hinner på bostadsmässan nästa vecka?!


Inga kommentarer: