lördag 20 november 2010

slapp lördag


Idag har det varit en stressfri dag. Har tagit det i lugn takt men ändå lyckats med en hel del.

Vilgot hade en dagiskompis på besök här på dagen och de lekte så fint. Såg knappt röken av dom på 2 timmar. Ser fram emot fler sådana lekstunder. :)

Har pynjat på med en massa smått under dagen samt strykt en hel drös med kläder. Mannen och Ted for och hälsa på famo medan Vilgot hade sällskap så sen tillbringade jag några timmar med att bara göra sånt som v ville. Vi gjorde en drakbok, tittade drakfilm i skenet av tända ljus och åt tortillas. Mys! :)


nu just går jag och tänker på de goda vännerna som äntligen kommit hem! :) D va så skönt att få prata med a igen och veta att de nu är nära oss igen. Får ge oss till tåls några dagar innan vi får se dem irl. :)


December lär ju bli allt annat än lugnt så måste passa på med såna här dagar nu! Imorn ska vi på Leluparaati till Cm och på fyrverkerierna på stan. Sen måste man väl konstatera att julstöket har börjat! Bara att börja kryssa av listorn på allt som ska göras och handlas före jul.

1 kommentar:

Anna sa...

Det är så otroligt skönt att vara hemma och jag får lite julfiilis av dina bilder. Känns konstigt med jul, det var ju början på höst när vi reste ;) Det var kul att snacka, vi ses nog i veckan!