lördag 29 januari 2011

lördagsmat


Killarna är och simmar med Nette, Kimmo och Natalie. Passade på att ta en snabb sväng på stan. Hittade tajts och en tröja åt mig själv samt mera långkalsare åt Ted. Hinner inte riktigt tvätta i samma takt han använder nu. Han vill oftast inte ha nån blöja på nu och för det mesta går det bra men ibland händer det olyckor. Men det värsta nu just är att blöjorna läcker konstant när han sen har en på sig. Libero som alltid passat bra är totalt värdelösa nu just. Storlek 5 tycks va för liten och nr 6 för stor.

Ska bjuda simmarna och Sandra på mat på eftermiddagen. Blir griskött som nu steks i ugnen på låg värme. Lankkuperunat, sås och min egen favorit: bönor, paprika och fetaost stekta i ugn. Mums.

Sökte min kamera igår i en evighet innan jag kom på att den har blivit hos Westermarks efter 1 års kalaset. Har inte ens hunnit tänka på att fota nåt denna vecka förrän igår. Ted ville sova i samma säng som V men storebror var mindre samarbetsvillig. De låg iaf och myste en stund före kriget utbröt.

Inga kommentarer: