torsdag 11 oktober 2012

hoho?

Finns det överhuvudtaget läsare kvar?
Ska vi säga så här. Antingen ställer du en fråga åt mig, ger förslag på vad ni vill jag ska skriva om eller så skickar du helt enkelt en hälsning åt mig/oss via en kommentar. Kom igen! Alla med.

6 kommentarer:

Anna sa...

Jag är kvar men det det där med kommentarer blir inte av så ofta, tyvärr :(

Min stora fråga till dig: Vilken flytande vätska ska du inta på tjejfesten???? ;) Och vad ska du ha på dig??? Ge oss andra trötta damer lite tips på hur du fixar till dig inför en kväll med tjejerna :) Stor kram

maria sa...

Jag läser, men har börjat läsa bloggar via mobilen, för det minimerar onödiga timmar vid datorn. Dock betyder d att jag blivit sämre på att kommentera för d är så jobbigt på mobilen :) så jag ber om ursäkt för uteblivna kommentarer och ber dig att inte sluta blogga!

Johanna sa...

jag är här, of course! men hade stora problem att kunna kommentera om jag gick via bloglovin. Konstigt. Nåja, skriv om din vardag så jag vet vad som händer (då vi aldrig hinner ses..) :)

Anonym sa...

Jag läser.... och jag sku gärna också få svar på samma frågor som Anna :)

Det ska bli såååå kul!

/ Annika

Carolina sa...

still here... men för det mesta dundertrött och med någon i byxbenen... Idag forskarskola i 8h, man blir ju knäpp för mindre :) laddade igår med både vin och öl,bra träning inför tjejfest :D

Linda sa...

haha... Det e tydligen girlpower som gäöller här. Månne jag har manliga läsare?
Fortsätter med valda bitar ur vardagen förstås. Och vad gäller tjejfesten lovar jag ett eget inlägg inom kort för den! ;)