tisdag 20 januari 2015

plättkalas och disco

Tiden och dagarna flyger iväg. Det är möten, träningar, utvecklingssamtal och annat som ska skötas. Sen är det så skönt att bara slänga sig på soffan när barnen äntligen somnat. Just nu har vi dessutom någon förkylning på gång. Men Vilgot som alltid får en så besvärlig hosta när han blir sjuk har hittills klarat sig med lite snorig näsa och lindrig huvudvärk. Kanske det är astmamedicinen som hjälper iaf. 

Ikväll blev det plättar till kvällsmat och sedan lite minidisco i nya köket före läggdags. Storebror lyssnar enbart på KAJ för tillfället så vi börjar alla i huset kunna de flesta låtar nu. Helt plötsligt slänger de ur sig klockrena citat på vöråspråtji. :) Fisken Gunnar är en stor favorit för tillfället. 

Imorgon blir en spännande dag för vår gamla kattdam har varit i dåligt skick igen. Vi har kämpat med henne och hennes ben nu i flera månader. Veterinärbesök, medicinering och krage runt halsen så hon inte ska komma åt det och slicka bort all päls. Igår var hon riktigt dålig och jag tvivlade på om hon skulle klara natten. Men självklart är hon piggare idag efter att vi igår insett att vi nog kanske måste börja släppa taget om henne. Men imorgon får vi se. Jag har svårt att tro att hon själv inte lider. Och att ha kvar en katt som lider är inte bra. Då är det bäst att hon får somna in...

Från sorg till glädje!
Sommarens resa till Danmark är bokad och planerad. Äntligen något vi alla kan se fram emot.


Inga kommentarer: