fredag 24 oktober 2008

egentid?

Nu är det 7 veckor sen Ted föddes och frågan om egen tid har börjat dyka upp i mitt huvud. Ibland blir dagarna väldigt långa och det känns som om man inte gör annat än städar, lagar mat och sköter barn. Visst är det mitt jobb för tillfället men ska man ta sig en paus från jobbet ibland? I gårdagens tiding fanns det artiklar om motionerande mammor och där stod svart på vitt att en mamma mår bättre och har längre tålamod om hon får tid för själv till att t.ex. motionera.

Är dagens mammor själviska som vill ta sig den här tiden? det anser inte jag. Mår mamman bra mår hela familjen bra! eller? :) små barn måste ju inte betyda att mamman slutar leva ett liv utanför familjen och hemmet.

nå i vilket fall som helst så måste jag nog börja få några små stunder för mig själv igen. Allt från en stund på soffan till en träff med vänner eller motion sku passa bra.

Höstvädret gör också att dagarna blir längre. Tidigare var vi ute så mycket men det blir ju inte av i hällregn. Idag trotsade vi faktist vädret och gick till bibban i blåst och regn. Men sist och slutligen var det skönt.

Vi får väl också börja ta oss i kragen och besöka öppet dagis så vi får lite variation i vardagen. Nu vakna lillen och därmed var denna stund framför datorn avklarad. trevlig helg åt er alla.

1 kommentar:

Åsa S-R sa...

Hej på er! Nu ha ja röjt genom allt sedan T föddes så ja vet vad som e på gång. Ted e annars ett bra namn å som du skrev passar Vilgot och Ted bra tillsammans :). Tur att koliken gick över mha zonterapi, bra att veta ifall man någongång sku kom i samma situation... Vi kommer hem till nyår så i januari får vi ta och träffas. Ha de gott! Kram!