fredag 10 oktober 2008

hostigt värre


Förkylningen har blivit värre för V och som vanligt när han har hosta så spyr han. Igår hade han bara somnat så spydde han av sina hosta. Natten har varit ganska orolig och misstänker att han hade lite feber. Under förmiddagen har han mest tittat på tv och läst böcker. Inte ens han favoritsysselsättning att bygga pussel orka han med.


När jag skulle sätta ut Ted och sova blev det jobbigt. V vägra vänta inne så det var bara att klä på honom ordentligt och ta med honom ut. Där ville han ju cykla förståss fast jag försökte säga att han inte orkar. Ett varv runt kvarteret och han grät hela tiden. Men är man envis som han så... Sen gick vi in och han somna i egen säng. Utan lunch i magen. Men tvivlar på att han sku ha ätit nåt iaf.

Få se hur länge han sover.




hoppas han är bättre imorn. borde komm mig iväg till stan och söka efter dopkläder. Om han är mamis när han är frisk så är han supermamis när han är sjuk. Det sku bara bli en massa gråt om jag far bort när han är sjuk. Men tiden börjar bli knapp. nästa vecka är det ändå fullt upp med att städa och baka så borde få shoppandet undan.
Och att fara ensam med båda pojkarna på en förmiddag är uteslutet. Det kan bara sluta i katastrof! ;)

Inga kommentarer: