torsdag 30 juli 2009

killbebisar

i tisdags föddes två nya killar i bekantskapskretsen. S& M fick en kille i Sverige som är småkusin åt Vilgot och Ted. V väntar ren på nästa sommar på de kan busa på villan tillsammans! :) Grattis. Har packat ihop lite kläder jag ska skicka med dit då de nya morföräldrarna far på besök. Killkläder finns det ju av här i huset!

Å& K fick också en kille men alltför tidigt. HAn väger bara 900 g så vi hålla tummarna att allt går bra.



Idag har vi njutit av värmen och plaskat både i lilla bassängen hemma och på stranden. skönt med ordentligt sommarväder igen.



Teds utveckling går snabbt. Han har börjat gå längs med möbler, pratar i telefon med saker intill örat och visar en riktig Heikkilä- envishet! :) Oj så dom kommer att slåss har jag på känn... Han blir så arg om han inte får som han vill. Vilket är ganska ofta då man har en busig storebror. :) V har också mer och mer börjat göra små hyss mot honom så man får hålla ögonen på dem hela tden. en till framtand har Ted också fått. Så nu är det fyra gaddar i munnen.



Vilgots nya favorit ord är Okej! Det är så lustigt när han använder det stup i kvarten. :) Idag cyklade han alldeles själv ända till bibban. Jag hade Ted på min cykel och det gick hur bra som helst.



Med solen kom också en enorm lust att få fara och sitta på terass och ta "muutama". Har en innestående kväll med grannfrun men vi lär nog inte komma oss iväg denna vecka. Dom har så mycket program. Men den som väntar på nåt gott.... Väntar. :)

Bilden är tagen i Kristinestad senast vi var på villan. Vem behöver tvillingvagn när man ryms båda i samma! :)

Inga kommentarer: