torsdag 23 juli 2009

miniresan avklarad


Det var på alla sätt och vis en lyckad resa. På tisdagen var vi först till ikea där vi handlade en ny cd-skivhylla och lite annat smått och gott. Sen var det hoplop för hela slanten. Båda killarna trivdes bra. Vilgot ville absolut inte därifrån så det blev med milt våld och under stora skrikprotester vi gick ut. Sen checkade vi in på vårt fina hotell och gick ut för att äta. Vid det laget var båda killarna ganska trötta så det blev att sleva i sig maten snabbt och återvända till hotellet. På onsdag njöt vi av en ordentlig hotellfrukost före vi for iväg till muminvärlden. Det är verkligen att rekommendera. Vi trivdes alla där. Lite väl saftiga priser men så är dfet väl på såna ställen.

Hemresan blev lite jobbig för killarna men hem kom vi.


Vilgot lämnade också stolt bort sin tuttflaska åt muminmamman. I utbyte fick han en fin muminlippis och en arbetsback med riktiga verktyg! :)

Nu ligger han och försöker somna och det är inte så lätt ut hans kära flaska. Men det ska väl bli lättare för var dag som går.


Kameran slutade tyvärr fungera redan hoplop så det blev en engångskamera i mumindalen. Därav inga foton därifrån här. Trodde först att akkun va slut men det var nog nåt annat. Kanske den håller på att ge upp? Fick den att fungera idag efter att jag smällt till den lite! :) Får väl nog förbereda oss på att den börja säga upp kontraktet.


I hlegen blir det att ha gäster här. Det har vi inte haft på länge så det ser jag framemot. Speciellt efter att jag inte behöver tänka på ammandet utan kan dricka vin till maten med de andra. :)


1 kommentar:

Anonym sa...

synd med kameran,hoppas det bara var något tillfälligt hjärnsläpp. Ha en skön helg så hörs vi nästa vecka! kram johanna