fredag 1 januari 2010

Åskrönika del 1

JANUARI

I januari hade Ted en hel del problem med magen och nattsömnen började också bli sämre. Vilgot trotsade och hade svårt för att leka hemma med kompisar utan bråk. Vi tog bort flaskan nattetid för V. HAn fick ett kryss för varje avklarad natt. :) Vi var också till Mehiläinen med V för att kolla upp han många förkylningar och hemska hosta.


FEBRUARI

Vi var på sportlovsresa till Himos med mommo, moffa, famo, Lina och Linas kompis. Vår bil gick säönder, vår diskmaskin gick sönder och vi fick en liten vattenskada i köket. Ted utvecklades hela tiden och V lekte mer och mer själv. Vikten kollades ofta för Ted eftersom han inte gick upp i den takt han borde. Men han var glad och nöjd.


MARS
Vi var igen sjuka med ordentliga förkylningar och spysjuka. Jag försökte genomföra sova-hela-natten kur åt Ted. Gick väl sådär en tid. ;) Ted blev 6 månader och Vilgot pratade mer och mer.


APRIL


Vi hade gäster från Sverige, renoverade om lite nere i sovrummena och fick glada besked från skatteverket. Ted lärde sig sitta och Vilgot hade en "kan-själv" period.På valborsmässoafton fick Ted igen spysjuka.



MAJ


Vi andra följde efter med spysjuka och V hamnade än en gång in på sjukhus. Vi tillbringade en kväll på akuten och en dag på barnpoli med en näs.magsläng som han fick 1,1 l osmosal genom. Sen blev han bättre. Men han var i riktigt dåligt skick före.

V lärde sig klättra i äppelträdet och Ted utforskade hemmet inne med god fart. Min katt Piki blev ivägskickad till katthimlen 11 år gammal. Robin blev konfirmerad och mormor Marianne fyllde 80 år. Våren kom med härligt väder emellanåt.




Inga kommentarer: