tisdag 17 februari 2009

brrr...

Mätaren visade på - 20 i morse då jag och Ted steg upp. Och då visar vår lite fel så antagligen var det kring - 22. Vi satte genast igång en brasa så att det var skönt och mysigt när de andra vaknade en timme senare.

Parkdagis skulle ordna talvirieha idag med ponnyridning och korvgrillning men det blev ju förståss inhiberat. Så vi grillade korven inne istället tillsammans med grannarna. Det är så himla skönt och praktist att ha vänner nära så man inte behöver varken bil eller packa med sig halva huset när man ska dit. Behöver man nåt är det bara att hoppa i skorna och springa hem efter. Det som också är superbra är att man kan ha sovande barn hemma för gråtalarmet funkar mellan våra hus. Nice... :) Idag låg E hemma hos dom i tamburen medan I och T var här. Ted tog en tupplur inne på morgonen men fick nog sova ute när det blev hela -15. V sover också nu just. Har fixat ihop lasagane till middag. Mannen ska på arbetsintervju på em så det blir brått att hinna på jumpa och babysim. Det ska väl nog ordna sig med hjälp av syrran och hennes bil! :)


Vår lilleman har blivit så stor så han börjat sitta i riktigt matstol. Där går det bra att följa med när hans favorit ( Vilgot) busar omkring. Ingenting kan få honom att skratta så som V när han busar med honom. Underbart att se. Kan tänka mig att det blir andra tongångar när dom börjar slåss om bilarna...


Nu ska jag lägga mig och läsa en stund innan barnen vaknar. Tjo hej!

Inga kommentarer: