lördag 28 februari 2009

olyckan kommer aldirg ensam.


På väg hem från Himos konstaterade vi att bilens luftkonditionering var paj. Det kom bara het luft på höger sida och lite svalare på vänster men inte enligt vad vi ställde in.

Peugeot firman titta på den igår och konstatera att det antagligen är en av de tre motorerna till fläkten som är sönder. Ny tid på fredag.

Imorse upptäckte mannen en list vid diskmaskinen som var genomrutten. Det vara bara att riva upp och inse att maskinen läckt en längre tid och förstört åtminstone några träbitar men antagligen inget golv iaf. Så nu är vi utan diskmaskin och får börja måndagen med att ringa till försökringsbolaget.

Inte nog med det så fick Ted feber och snuva förra natten. Han har varit trött och gnällig under dagen. SOvit lite och ätit lite. Vilgot har också nyst en del så jag antar att han är följande i tur då.

Kom ändå iväg på begravning idag mitt i all kaos. Min farbrors fru dog plötsligt tidigare i februari.

Ska väl försöka lägga mig på soffan och slötitta på melodifestivalen lite. Tycker att den är alltför utdragen i vårt västra grannland. MEn himla bra sånger finns ju med. Bara att konstatera att dom kan det där med musik.

Nattinatt.

Inga kommentarer: