söndag 1 februari 2009

söndagsmys


I fredags tyckte jag det behövdes lite mamma-son tid med Vilgot efter allt bråk under veckan. Så vi tog med mommo och for till simhallen. Efter det har det knappt varit nåt bråk alls. skönt.

idad har vi varit och hälsat på en söt hundvalp, varit en sväng till karperö och haft vår alldeles egna Vasa elektriska kille på besök igen. :) Nå, det är så att vi fick ingen värme efter att mannen varit och pillat lite i garaget på manickerna där Vi ringde jouren som råkade vara samma kille som vi haft hit massor med gånger angående varmvatten problemen. Nå, men som vanligt fick han det fixat snabbt. Under tiden var syrran här och hjälpte till att passa barnen för jag var ute och gick med grannfrun. Skönt.

Nu sover båda killarna och nukkumatti har nog strött sand i mina ögon också.

Det här med nattsömn är inte så självklart mera. V har haft några nätter med växtvärk igen efter en lång paus. Och Ted passar på att dricka massor med mjök nattetid. Dagstid är det nästan omöjligt att få i honom större mängder vätska. Iof äter han ganska mycket mat ren men han har varken tid eller intresse av att dricka tydligen under dagen. Vill inte försöka med flaskan dagtid riktigt ännu. Ska se om det reder upp sig av sig själv. Han är jätteduktig på att äta och äter en stor portion potatis-morot-majs till lunch, plommon till mellanmåt och sen ännu potis igen till middag. Före han somnar drickar han ca 150 ml välling och en skvätt mjölk. Och eftersom han dricker bra nattetid får han ju i sig helt tillräckligt med vätska tror jag.


Nu börjar det nog bli dags att krypa ner under täcket. Gonatt.

Inga kommentarer: