söndag 8 februari 2009

snöigt

Idag har det kommit ett och annat snökorn. Vi har väl plogat 3 gånger under dagen. Har inte hunnit skriva de senaste dagarna. Men i torsdags var jag i Tammerfors under dagen på kurs. V var hos famo och moffa skötte Ted. Det hade gått bra även om T varit väldigt bestämd under hela dagen. Det där med att skratta och prata när mamma e borta går inte. :)
Men det var skönt att få en liten paus i vardagen. På fredagen var vi och lekte lite hos L och E. På lördagen vaknade V med snuva men har inte blivit desto värre ännu iaf. På kvällen var vi hos grannarna på korvgrillning och lite lek. Ted åt en stor tallrik havregrynsgröt och jag tänkte att NU sover han nog bra i natt. Men nej, han var vaken massor som vanligt. Ett par gånger räckte det med tutten men sen var det nog mjölk som gällde. SKa han faktist bli en lika usel sovare som V? Tror vi tar ganska snabbt till nån sömnskola isåfall. Det var efter 6 mån som det blev jättejobbigt med V.

Idag har vi varit ute i snön, skidat och haft familjen på mat. Tyvärr kunde inte Anne och Lina komma för Lina hade fått feber.
V:s somnande har gått ganska bra och imorgon blir det belöning om denna kväll ännu lyckas bra. Ett Dielse 10 tåg står på listan denna gång. Han har sett ett sånt på CM och ville absolut inte ha nåt annat. Som tur är var det inte så dyrt... :)

Nu blir det att snart gå ut och gå med grannen. Känner nog att förkylningen är påkommande hos mig också men ska trotsa den med lite frisk luft och rask promenad.
Imorogn är det en ny vecka med nya möjligheter. Eller hur? :)
Sov så gott.

Inga kommentarer: