söndag 26 december 2010

julredogörelse

Jaha. så var julen snart över. Julafton firades med familjen (15 st) här hemma. Vi åt, skrattade, sjöng lite julsånger, dansade och väntade på tomten. Ted blev så trött att han somnade i mommos famn efter maten. Men sen har han ju inte sovit dagssömn på snart en vecka. det är stört omöjligt att få honom att somna. Så tydligen ska han sluta sova vid 2 år och 3 månader. nice..
men tillbaka till julen. Tomten kom med massor med paket. Vilgot fick lego, skrinnskor, stiga-kälke, kläder, böcker, spel och några bakugan. Han var riktigt nöjd och glad hela kvällen. det enda han sa var att tomten nog inte kom ihåg att han ville ha ett lasersvärd till sin darth vader dräkt. Men det skulle han önska sig till nästa jul ! :)
Ted fick toby, en bro till tågbanan, en dumper som kör själv, kippar och låter, en hockeyhjälm, kläder, böcker, spel och en pulka. Också en nöjd lillebror.
Själv fick jag en underbar homemade tavla, linneservetter, stativ till kameran, parfym och pyjamas. Lagom med fina klappar alltså.
Igår på juldagen åt vi hos mommo. Idag ska vi bara vara hemma och leka och ta det lugnt. Kanske hinna ut en sväng före snöstormen anländer. Foton kommer bara jag hinner.

Inga kommentarer: