söndag 17 mars 2013

Möller Omega-3 pikkukalat


Vi har alltså fått vara med och testa Möllers Omega-3 Pikkukalat. 
När jag tog fram den gelé-aktiga fisken första gången var jag helt säker på att barnen skulle vägra ta dem. Men de doftade gott, lite som godis. De är också lite slemmiga vilket de uppfattade som spännande, inte äckligt. 
De gillade båda två fiskarna och påminner oss varje morgon om att få dem. 
SJälv tycker jag de är lite obehagliga. Om man sväljer dom hela känns det som om de fastnar i halsen och att tugga dem var inte heller skoj. Men huvudsaken att barnen gillar. 

Vi har snart ätit upp båda paketen och jag misstänker att jag nog får inhandla mera. Det vore ju dumt att neka dem sådana här vettiga vitaminer. 

Här kommer info om vad de innehåller: 
Varför Omega-3 och D-vitamin?
Omega-3-fettsyror är nödvändiga och de är viktiga för hjärtat (DHA+EPA 250 mg/dygn) och hjärnan och synförmågan (DHA 250 mg/dygn). D-vitamin hjälper till att bilda muskulatur, skelett och tänder samt är viktig för kroppens naturliga försvarsmekanism. D3-vitamin tas lätt upp i kroppen och den är mer effektiv än D2-vitamin. Möller Omega-3 Pikkukalat innehåller inga konstgjorda färg- eller sötningsmedel, samt inga konserveringsmedel. Som naturliga sötningsmedel fungerar xylitol och sorbitol.
FISK-TIME...

En förpackning innehåller 45 kapslar. Rekommenderad daglig dos är 2 kapslar. Finns att köpa på apotek och i dagligvaruhandeln.
Det här handlar Buzzador om: 
Är du en nyfiken person som tycker om att prova nya produkter och tjänster?

Pratar du med dina vänner regelbundet både fysiskt och online, genom bloggar
och sociala nätverk? Bra, då kan Buzzador vara något för dig!

Genom att vara med i våra kampanjer skapar du spännande möten mellan dig, dina vänner och olika produkter och tjänster. Som Buzzador får du möjlighet att, tillsammans med dina vänner, testa och påverka nya produkter och tjänster innan de kommit ut på marknaden.

Som Buzzador sprider du budskap om produkterna till vänner och bekanta öga mot öga, via din blogg, Facebook, Twitter eller andra forum och kanaler som du är ansluten till. Rapportera sedan dina erfarenheter av kampanjen och produkten på vår hemsida. Du kan också skicka in bilder och filmer från dina buzzningar som sedan publiceras på produktens kampanjsida.

Man kan läsa mera på moller.fi och på buzzador.fi. 


så här glad och pigg tycker Ted man blir av småfiskarna




Inga kommentarer: