måndag 19 mars 2012

Öronbarn?

Tydligen har vi ett öronbarn (Vilgot) även om han inte har hundra öroninflammationer i året. Han har ju egentligen inte haft så många i hela sitt liv men hans öron läker inte av sig själv utan han får lim-öron. Ifjol i maj sattes det ju tuber och hela sommaren och hösten var han ju i princip helt frisk. Efter nyår har han varit förkyld två gånger. Idag var det dags för hans rutinkontroll hos öronläkaren. For dit och var ganska säker på att det sku vara ett snabbt besök där han konstaterar att tuberna sitter kvar och allt är bra, tack och hej.

Men HA, så fel man kan ha. Insåg ganska snabbt att det inte vara så eftersom han undersökte ganska länge. I en örat var tuben borta, i andra låg den i örongången. Lim-öron i båda öronen igen!

Men eftersom han inte haft problem eller hans hörsel blivit märkbart sämre ska vi vänta en månad och gå på kontroll igen. Är dom inte bättre då blir det nya tuber... Suck...


Men egentligen ska jag inte vara knäckt. Dom hjälpte så länge dom var där och hellre nya tuber än många ÖI och dålig hörsel hos killen.

V själv hade ett önskemål: fara till Tropiclandia och simma och dyka innan dom nya tuberna sätts in. För då får han vara utan sitt lila "öronband"! :)
Månne inte det önskemålet ska uppfyllas...

5 kommentarer:

Anonym sa...

sv. jep, sonique=fontana o anna :)

maria sa...

o d var förstås jag som kommentera :)

Anonym sa...

O vad har det med inlägget o göra Maria? :) men kram på dig o Linda o Vilgot förståss!
-Anna

Linda sa...

haha! Alla kommentarer är bra vare sig de har med inlägget att göra eller inte! :)

miss u anna!

Anonym sa...

Vi ses snart :) Jag sku kommentera oftare men jag använder bara telefon för att kolla bloggarna o ibland när jag försöker kommentera så funkar det inte.. Men nu har det ju funkat 2 dar irad iaf :)
Kram, Anna