måndag 15 september 2008

första dagen ensamma

Mannen for på jobb imorse igen. Natten gick bra. V sov hela natten och Ted åt första gången 1 och sen lite tätare mot morgonen. V vakna 6.20 och fick lite mjölk. Trodde han sku somna om som han alltid gör men icke. Så lite före 7 var vi uppe. Lite före 9 vakna Ted och 10 var vi ren ute. Här har varit en hel drös med vägmaksiner och gjort bl.a ny asfalt så vi hade att titta på. Sen tog vi ännu en tur till parken med Ilona, Emmiina och Tuija före det var dags för lunch. 12 sov V och 12.05 vakna Ted. Vilken tajming alltså! :)

Dagen har alltså gått riktigt bra. Nu är mannen ren hemma så jag kan pusta ut. ingen katastrof att va ensam med båda. Ännu iaf! :)

Hade glömt hur orolig man kan bli av "små" saker. Ted har nu 3 gånger (på olika dagar) spytt riktigt ordentligt. Idag spruta det mjölk ur honom. Har bara antagit att han druckit för mycket. Mjölkflödet är nämligen ganska ordentligt´... Men idag grät han länge efteråt. Han spände sig som bara vad och gick inte att trösta. Blev riktigt orolig att nåt skulle vara fel. Efter en stund lugna han ner sig och somna. Jag hoppas verkligen att det "bara" är magen som kniper lite. Måste kolla med rådistanten när jag pratar med henne.

Vilgot spydde ofta och mycket men aldrig några såna mängder som Ted om jag kommer ihåg rätt. Man får börja vänja sig vid spyfläckarna igen tror jag!

Idag blir det att fylla på matförrådet lite. Hyllorna gapar ganska tomma. Mammutti markkinat passar väl för det..

1 kommentar:

Anonym sa...

Vår Beije spydde fram till tre veckor en fontän om dagen, oftast kvällstid. Kom med enorm fart och i såna mängder att man inte förstod varifrån allt kom. Men sen söndag en vecka tillbaka har det inte kommit nåt, hoppas det är över. Rådistanten sa att om det kommer fler gånger än en om dagen ska det kollas, det är inte riktigt normalt i så fall...