tisdag 30 september 2008

kolik


Zonterapeuten mena att Ted är ett ganska typiskt kolikbarn. Hade inte använt den benämningen tidigare och nu kändes det mycket värre genast. Har vi verkligen fått ett kolikbarn? nå men jag tror hårt på att zonterapin ska hjälpa. I 80 % av fallen hjälper det. Resten har oftast nåt annat fel eller nån allergi.

Själva behandlingen gick bra och han var så duktig. Hon behövde inte ta en enda paus utan han orka med hela hoiton på en gång. Magen var hård och uppsvullen av luft. Har inte tänkt på det tidigare hur uppsvälld den faktist är. Men nu när hon påpeka det så märktes det ju faktist tydligt.

På torsdag blir nästa session.

Idag har vi mest lekt och myst med Vilgot. Bestämde mig för att försöka att inte säga "vänta, mamma ska bara..." idag. känns ibland som om disken alltid går före Vilgot. Men inte idag. Och han har varit på ett strålande humör hela dagen också! :)
Nu är han på jumpa med papsen sin.
Ted sover. Han blev tydligen trött av sin behandling för han brukar inte sova så här länge den här tiden.
Kanske jag borde ta itu med disken nu då...

1 kommentar:

Anonym sa...

Hejsan! Det finns massage som man kan göra för att hjälpa mot hård mage... speciellt märkte man när man förde benen mot magen så kom det mycket luft.ett litet tips bara som hjälpte vår kille,som hade början till kolik (finns här)http://www.minbebis.com/nyfodd.html H.ae