onsdag 20 augusti 2008

back on track

Förkylningen var tydligen en superduper lindrig variant för han är så gott som frisk ren. Lite hosta men annars inget. Skönt..
Idag var det dags för V och Ilona att få pröva på parkdagiset. Vilgot börja genast leka och vinka bara glatt när jag gick därifrån. En timme senare gick vi för att hämta dem igen. Då satt V i sin kärra och sku hem. Han hade nog lekt duktigt först men sen hade han blivit ledsen och ville hem till mamma. Det skar riktigt i hjärtat av att se honom så ledsen. Men efter en stund i famnen så var allt bra igen. Han lovade t.om. tanterna att komma tillbaka en annan dag igen! :)
Så planerna är att nästa vecka utöka till 2 timmar där. Få se då. Men nu måste vi inhandla egen ryggsäck åt honom samt innetossor. I ryggsäcken ska han packa med tossorna, matsäck och extra kläder. Jag frågade nämligen om "blöjsituationen". Han är ju hela dagarna utan hemma och de tyckte nog det var bäst att fortsätta så där också. Byxor med ifall olyckor händer istället. Han har ju bara blöja då han sover eller om vi ska åka långt i bilen. Han har blivit så duktig. Sen ber han blöja också då detär dags för att kakka. Men det ska väl nog falla bort småningom också...

Efter dagiset blev det lunch hos Ilona. Tänkte knappt få hem honom för middagsvila så det blir väl att bums bege sig ditåt igen efter sovandet.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej. Du har nå fel på länken ti min blogg och så e det ti gamla.
Syrran