måndag 18 augusti 2008

on hold

nu just sätter vi alla förlossningsönskningar på hold! Vilgot har blivit ordentligt förkyld och det betyder ju vaknätter, gnäll och endast mamma som gäller i detta hus. Natten gick så där. Han var väldigt mycket vaken, hostade och snorade men vi fick nog sovit några timmar också. Skicka upp mannen i gästrummet så att vi fick hela sängen för oss själva. Mina svänganingar är int så smidiga mer så det behövs mycket utrymme! :)

Han har ännu ingen feber så vi får hoppas vi slipper lite lindrigare undan. Och att vi stora klarar oss. Men vill verkligen int fara å föda nu och lämna lillskruttet. Och vill heller int bli förkyld lagom till förlossningen. Så nu får allt lillbebisen vänta lite innan han/hon kommer. ( ni ska se att det sätter igång nu bara för att jag int vill)

För tillfället leker han faktist snällt med moffa. Skönt med lite vilopaus för mig. Blir ingen middagsvila idag för mig heller. Får besök av en kompis som bara är i trakten idag. Men det ska bli skoj att se henne och hennes lillkille. VI får hoppas att vi int smittar ner dem bara.

Inga kommentarer: