onsdag 27 augusti 2008

omogen

så sägs det att jag är. Inför förlossningen alltså. Var på kontroll igår och livmodertappen är kvar och är tydligen ännu omogen. suck. Ingen bebis denna vecka sägs det. Undrar om jag kan bevisa motsatsen... Hade verkligen inte tänkt gå så här länge till.

Vilgot är på parkdagiset. Han sku först int alls dit. Men när vi väl var där fick han bråttom att säga heippa och gå och leka. Ska snart ringa dit och kolla hur det går. Leker han bra och inte är lessen får han vara en timme till. Dessutom har han ju Ilona som stöd. De leker dagligen i timmar nu. Det är bara då nån av dem är trött eller hungrig som de bråkar. Annars går det förvånansvärt bra. Dessutom har vi lite hjälpts åt med mat och sånt. Idag var det min tur att laga lunch. Så när de kommer från dagis blir det ugnskorv och mos för mammor och barn. dessutom superskönt med vuxet sällskap. Nu borde bara lilla Emmiina få sällskap också. ( ilonas lillasyster på 3 månader)

2 kommentarer:

Anonym sa...

jasså. suck va tråkigt. du kommer säkert åka in till bb en timme efter att jag har åkt iväg mot lappland, sku ju va typiskt... kan du int springa upp o ner i era trappor eller nåt?! :) nä, det tar den tid det tar men förstår att det börjar kännas tjockt.. kram johanna

Anonym sa...

har städat hela förmiddagen för att nu va jättesjuk men inga värkar. tyx int funka med att städa iaf! suck.