torsdag 14 augusti 2008

online igen

Igår fick vi tillbaka datorn! (tack M!) Så nu kan jag skriva lite oftare igen. Ska vi hoppas åtminstone.

Ingen bebis ännu. Mycket sammandragningar och vaknar så gott som varje natt av förvärkar. Men inget som håller i sig. Har lyckats gå upp lite till i vikt så ligger nu på + 4 kg. magen har också vuxit till hela 29 cm. Men huvudet är fixerat så det måttet växer knappast mer. Känner mig tung, trött och klumpig så hoppas verkligen att det inte går långt över beräknade dagen. Helst sku den få komma inom några dagar. Vilgot har blivit klippt, jag har varit till frissan, alltär klart hemma så nu blir det bara att vänta.

Det gick dessutom bättre hos frissan denna gång med V. Han skrek inte alls lika mycket och länge denna gång. Mutor denna gång var en Kranis bil och en slickepinne av frissan.
Vi har också inhandlat en liten cykel åt herrn. Grannflickan har hela sommaren cyklat med en och Vilgot har varit avundsjuk. Nu fick han en egen blå fin 12 tums cykel med stödhjul. Han trodde givetvis att det bara var att sätta sig på den och cykla iväg så den tänkte nog åka i roskis först. :) Men vi övar lite varje dag och det går bättre och bättre hela tiden. Snart Ska han nog kunna!

Idag var vi också på cirkus. Han orka sitta och titta nästan hela föreställningen. Han var jätte duktig. Men det skulle ha fått vara mera djurnummer. Det var det han väntade på och tyckte mest om. ROligt att hinna göra lite skojiga saker med honom före bebisen kommer.

Han leker dagligen med Ilona grannen nu och det är också bra med tanke på hösten. Ilona har också just fått ett småsyskon så vi mammor kommer nog att ha sällskap och nytta av varann under året. Nästa vecka ska de få pröva på parkdagiset här nära. Sku va skönt om de sku trivas där några timmar i veckan...

Nu får det räcka för denna gång. Bilder får ni vänta på lite innan vi har datorn på rätt spår igen!

Inga kommentarer: